Teroare în Franța. Un individ înarmat a deschis focul de la o fereastră într-un cartier din Lyon

Teroare în Franța. Un individ înarmat a deschis focul de la o fereastră într-un cartier din Lyon

Un individ înarmat cu o puşcă cu aer comprimat a deschis focul vineri dimineaţă într-un cartier din Lyon, rănind uşor cel puţin două persoane, bărbatul fiind deja reţinut, a anunţat poliţia franceză

La faţa locului a fost imobilizat un important dispozitiv de securitate, iar situaţia se află sub control, a informat pe Twitter poliţia franceză. Bărbatul s-a baricadat într-un apartament după ce a comis atacul, dar a fost prins de poliţie.

Filipine, poliomielita revine după 19 ani: doi copii afectați

Individul a deschis focul şi a rănit uşor mai multe persoane, cel puţin două, conform unei surse apropiate anchetei. Momentan nu se cunoaşte care a fost motivul atacului, dar nu este considerat a fi un atentat terorist.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.