Teroare în Franța: o panteră a intrat într-un apartament de la un bloc cu trei etaje / VIDEO

Scena neobișnuită din orașul Armentières, din nordul Franței. O panteră neagră a rătăcit câteva minute pe o clădire cu trei etaje după care a intrat într-un apartament unde a fost sedată.  În ciuda investigațiilor, nimeni nu a reușit să ofere o explicație valabilă pentru prezența neobișnuită a animalului pe acoperișurile din centrul orașului.

Soțul cere divorțul după două luni de căsnicie: „Soția mea nu se spală, pute: este o tortură”

Să locuiești într-o clădire cu trei etaje și să te trezești cu o panteră în fața geamului pare a fi o scenă de film dar în schimb, este ceea ce s-a întâmplat în  orașul Armentières, în nordul Franței. Scena neobișnuită, în cursul după-amiezii de miercuri, în jurul orei 18.30, când un trecător a observat pantera neagră care rătăcea pe streașina acoperișului clădirii cu trei etaje și a dat imediat alarma. Pompierii și forțele de poliție s-au grăbit la fața locului, urmați de medicii veterinari  care au constatat că este cu adevărat o panteră. Timp de câteva minute, au așteptat să vadă intențiile panterei după care a intrat într-un apartament.

Poliția a fost nevoită să delimiteze un perimetru de securitate în jurul clădirii pentru a evita ca pentera să se sperie și să scape. Un pompier a reușit să împuște aminalul cu săgeți  anesteziat. Felina a fost, de fapt, împinsă să intre într-unul dintre apartamentele palatului pentru a împiedica să cadă. În sfârșit, pantera a fost dusă  la un  centru specializat condus de o asociație de protecție a animalelor. În ciuda investigațiilor efectuate de poliție, nici în acest moment nimeni nu a reușit să ofere o explicație valabilă pentru prezența neobișnuită a animalului pe acoperișurile din centrul orașului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.