Teroare în fața școlii: o mașină intră într-un grup de elevi, ucide unul, rănește alți cinci și fuge

Este vorba despre un bărbat din Essex, Anglia care a intrat cu mașina într-un grup de copii  în fața școlii lor, ucigând unul și rănind alți cinci după care a fugit. Incidentul a avut loc în fața Liceului Debden Park, în municipiul Loughton

Tragedie în afara unei școli britanice din Loughton. Drama s-a consumat ieri în jurul orei 15.30 în fața școlii. Victima este un băiat de 12 ani care a murit aseară în spital din cauza  leziunilor grave suferite în urma impactului, în timp ce printre răniți se află doi băieți de 15 ani, un băiat de 13 ani, o fată de 16 ani, și o femeie de 53 de ani care se afla cu ei. Toți au fost transportați la spital, dar, din fericire, niciul nu este în pericol de a-și pierde viața.

Citește și Un student a atacat un profesor cu un scaun: a fost găsit mort în casă la doar 31 de ani

Episodul a stârnit panică și teamă în stradă printre ceilalți elevi ai școlii care au participat la scenă, dar deocamdată nu se știe dacă a fost un act premeditat sau accident, cert este că fugind de la fața locului lasă multe semne de întrebare. Polițiștii îl caută și acum pe vinovat și au deschis un dosar penal pentru omor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.