Teroare în Australia. Mii de oameni încearcă să fugă din calea incendiilor: 18 morți și 17 dispăruți

Mii de oameni fug din zonele turistice din Australia din cauza incendiilor mari și a prognozelor care se înrăutățesc în zilele următoare. Din septembrie, incendiile a ucis 18 oameni și a distrus peste 1.200 de case. Cel puțin 17 persoane rămân date dispărute în statul Victoria și New South Wales, unde s-au fost efectuat cele mai mari operațiuni de evacuare.

Citește și Numărul de victime din incendiile din Australia se înrăutățește din oră în oră VIDEO

Pompierii din Noua Țara Galilor de Sud au cerut astăzi turiștilor să părăsească zonele de-a lungul coastei de 200 de kilometri, de la pitorescul oraș al golfului Batemans (care se află la aproximativ 300 de kilometri sud de Sydney) către sud și statul Victoria . Turiștii sunt așteptați să plece din Australia până sâmbătă, care este considerată ca fiind o zi neagră cu temperaturi care trebuie să depășească 40 de grade.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.