Teroare după inundațiile din Mexic, zeci de crocodili uriași s-au revărsat pe străzi-Video

Inundațiile violente care au lovit o parte din Mexic au dat naștere unei probleme secundare. S-a întâmplat în nord-estul țării, în statul Tabasco, unde pe lângă apa râului, pe drumuri au ieșit și crocodili uriași . Totul din cauza inundațiilor care, după cum a raportat ziarul local El Heraldo, a împins uriașii crocodili, între doi și trei metri lungime, departe de căile navigabile, ajungând astfel pe străzi sau chiar în grădinile caselor.

Zeci de rapoarte din partea locuitorilor, care au alertat poliția după ce au văzut crocodili uriași de-a lungul străzilor orașelor, creând confuzie, panică și multă îngrijorare.

Citește și Un vierme imposibil de ucis: iată ce ți se întâmplă dacă îl atingi

Videoclipurile și imaginile realizate de cetățenii mexicani au fost postate pe rețelele de socializare și în scurt timp au făcut înconjurul lumii. Crocodilii înoată nestingheriți pe  străzile inundate. Un crocodil a fost filmat în fața intrării unui teatru din orașul Villahermosa.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.