Teroare a un spectacol de circ, în Rusia. Un urs s-a năpustit asupra dresorului, sub privirile îngrozite ale publicului

Teroare a un spectacol de circ, în Rusia. Un urs s-a năpustit asupra dresorului, sub privirile îngrozite ale publicului

Iniţial, animalul execută comenzile dresorului, apoi îl atacă brusc. Îl trânteşte la pământ și se urcă pe el. Un coleg îi sare bărbatului în ajutor. Începe să dea cu piciorul în urs, dar pentru că mişcarea nu avea niciun efect, a folosit un dispozitiv cu electroşocuri.

O mamă și-a lăsat fiul de trei ani să moară de foame și a ascuns corpul într-o cutie de jucării

Se pare că dresorul a supravieţuit, dar momentan nu se ştie cât de gravă este starea lui de sănătate.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, incluisv despre faptul că nu au fost asigurate toate măsurile necesare pentru securitatea spectatorilor, cum ar fi montarea plaselor de siguranţă în jurul arenei.

Sursa: Metro

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.