Termitele au devorat economiile unei bătrâne: 640 de mii de euro !

O femeie indoneziană de 23 de ani a descoperit zece milioane de rupii devorate de termite după moartea bunicii sale.

Povestea pare incredibilă  din este păcate, este adevărată: economiile strânse de o viață devorate de termite într-un dulap din Jakarta. Această nenorocire suprarealistă a fost descoperită abia după moartea unei femei vârstnice indoneziene. Femeia își ascunsese banii  într-o pungă de plastic într-un dulap acasă. Decise să păstreze banii acasă pentru că credea că sunt mai în siguranță decât într-un cont bancar.

Alertă în Germania: lot marca Bonduelle retras din supermarketuri datorită posibilei prezențe de bucăți de sticlă

După moartea bătrânei, nepoata de 23 de ani, Putri Buddin, care a descoperit cu uimire pachetul de bancnote  raportează JakartaPost. Când a văzut în ce stare erau a avut un șoc. Toate economii, în jur de 640 de mii de euro ronțăite de termite!

Acestă poveste pare fi una inventată, dacă nu ar fi fost dovedită de fotografiile publicate

beni termite

Voi cum ați fi reacționat?

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.