Terapia cu sfeclă împotriva leucemiei şi a celulelor canceroase

Sfecla rosie a demonstrate rezultate excelente in recuperarea pacientilor cu cancer, in special cu leucemie.

Sfecla rosie contine betaina si aminoacizi care au proprietati anti-cancerigene naturale. In plus, aceasta planta are efecte anti-inflamatoare, antioxidante si detoxifiante, importante pentru tratarea cancerului si redobandirea sanatatii.

Studiile realizate pana in present arata ca betaina – compusul activ principal din sfecla ataca celulele canceroase din tesuturile corpului. Pigmentii care dau sfeclei culoarea intensa, numiti betacianini, s-au dovedit de asemenea agenti anticancerigeni foarte puternici, in special impotriva cancerului de colon si de san, dar si impotriva altor boli grave.
Conform statisticilor, majoritatea pacientilor cu cancer raspund bine la terapia cu suc de sfecla.

Cancerul de sân, prăjeala usturoiului cu ceapa reduce riscul cu 67%

Cum se face tratamentul cu suc de sfecla

Terapia cu sfecla rosie impotriva leucemiei si a tumorilor este foarte simpla. Bolnavii de cancer trebuie sa consume cate 500 ml de suc de sfecla rosie pe zi, circa 2 pahare. Cel mai bun moment al zilei pentru a bea acest suc este dimineata, pe stomacul gol, sau la 1 ora dupa micul dejun. Alti cercetatori vorbesc despre o cantitate de 900 de grame de sfecla pe zi, consumata rasa, in salate, sau sub forma de suc.

Cele mai bune rezultate s-au obtinut acolo unde pacientii au inceput tratamentul cu sfecla in faza incipienta a cancerului, crescand treptat doza de suc administrata zilnic. Cu toate acestea, intr-un studiu realizat pe pacienti bolnavi de cancer in stadiu avansat si neoperabil, consumul a cate 230 ml de suc de sfecla pe zit imp de 3-4 luni a dus la imbunatatirea semnificativa a starii de sanatate. In plus, sistemul imunitar al acestora a devenit mult mai puternic.

Continuarea pe kfetele.ro

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.