Tensiune în Teheran între manifestanți și poliție

O mulțime de manifestanți au invadat Piața Azadi din inima Teheranului, strigând „Moarte dictatorului” și „Nu vrem regizorii Păzitorilor Revoluției”. Tensiunea cu poliția anti-revolte este foarte ridicată. Potrivit unor imagini, forțele de securitate consideră că este greu să țină piept protestului și au închis metroul Azadi blocând mai mulți protestatari din interior.

Pentru a doua zi consecutivă, studenții iranieni au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva a ceea ce numesc „ minciunile regimului ” după ce  Teheran a recunoscut că a doborât din greșeală avionul  ucrainean  ucigând toate cele 176 de persoane la bord.

Citește și Iran, “un soldat a doborât avionul fără a primi ordine”

Mii de tineri săau adunat în fața celor două universități din AmirKabir și Sharif , la Teheran, a avut loc o adunare impresionantă și la Universitatea Beheshit, tot în Capitală, unde studenții au scandat  sloganuri împotriva regimului, precum „Inamicul nu este America, inamicul este aici “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.