Tenorul Placido Domingo a fost acuzat de hărțuire sexuală

Celebrul tenor spaniol Placido Domingo a fost acuzat de hărțuire sexuală.

Potrivit agenției americane de știri Associated Press, câteva femei au declarat că superstarul de operă a încercat să le forțeze să facă sex cu el promițându-le că le va ajuta în cariera lor. În unele cazuri, tenorul le-ar fi abuzat fizic dacă refuzau avansurile sale. Placido Domingo a negat acuzațiile, explicând că a totul a fost consensual.

O mama si-a torturat fiul pana la moarte chiar de ziua lui de nastere: ar fi implinit 1 an

Aproximativ 30 de persoane din lumea muzicii au declarat pentru AP că au asistat la un comportament sexual necorespunzător din partea Domingo.

Tenorul spaniol a numit acuzațiile „profund îngrijorătoare și incorecte”, adăugând: „Am crezut întotdeauna că toate relațiile mele au fost întotdeauna binevenite și consensuale”.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.