Tenerife: un băiat de 15 ani a încercat să-și ucidă părinții după care s-a arucat într-o râpă

Tenerife: Un adolescent englez în vârstă de 15 ani a încercat să-și extermine familia înainte de a încerca să se sinucidă. Vestea, dramatică, a ajuns în aceste ore de pe insula Tenerife (Arhipelagul Canar, Spania). Atacul șocant al fiului asupra cuplului a avut loc ieri în orașul Costa Adeje.

Își recunoaște bătăușul care l-a bântuit de pe băncile școli: îl ucide după 50 de ani la o cină întâlnire de clasă

Cei trei se plimbau în aer liber când băiatul și-a atacat părinții după care s-a aruncat într-o râpă. Atacul a avut loc  în fața altor turiști șocați de ceea ce au văzut. Din fericire niciunul dintre cei trei nu a murit, dar starea băiatului pare ar fi critică, scrie Daily Star.

În Tenerife episoadele de violență sunt aproape la ordinea zilei. În urmă cu doar câteva zile, un tânăr britanic, Michael Lewis (23 de ani), a murit în urma unui atac pe stradă. Tânărul a fost lovit în cap fără niciun motiv și a murit la puțin timp în spital.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.