Temperaturi de -50 de grade în SUA. Avertisment pentru populație: ”Nu ieșiți din casă”

Temperaturi de -50 de grade în SUA

Americanii se pregătesc pentru câteva zile de îngheţ.

Meteorologii i-au avertizat să se aştepte la temperaturi record, în special în statele din centru, precum Dakota de Nord şi Missouri. În unele locuri, mercurul din termometre va plonja sub minus 30 de grade – un potenţial risc pentru vieţile oamenilor, avertizează autorităţile.

Asta înseamnă că şi Garda Naţională ar putea fi chemată să intervină pe lângă echipele obişnuite.

În Minnesota, temperaturile ar putea ajunge la minus 34 de grade Celsius, care, coroborate cu vântul puternic, se vor resimţi că minus 51 de grade Celsius.

În Milwaukee, meteorologii se aşteaptă să fie doborât recordul de temperatură stabilit în 1996, de minus 32 de grade Celsius.

Ceva mai ridicate vor fi temperaturile în zona Marilor Lacuri, unde se prognozează minus 11 grade Celsius.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.