”Te omor pentru că te iubesc”, o tânără de 22 de ani ucisă de fostul ei partener după ce l-a denunțat

“Te omor pentru că te iubesc.” Acestea au fost ultimele cuvinte pe care Edmundo Martínez în vârstăde 55 de ani, le-a spus fostei sale iubite,  María Alejandra Sarmiento în vârstă de 22 de ani, înainte de a o ucide în Tucuman, Argentina. Tânăra, mama a două fetițe raportase violențele , dar autorităților dar nu au făcut nimic.

Poliția îi spusese că odată ce se va  carantina, îi vor oferi sprijin psihologic, dar din păcate, ea a murit mai devreme. Femeia a fost atacată de tatăl celor două fiice ale sale în afara casei surorii sale, unde mersese că ia ceva de mâncare . Medicii au fost avertizați imediat, dar nu au ajuns la timp pentru a preveni crima la care a fost martoră și una dintre fiice.

Război, foamete, holeră și acum și coșmarul Covid-19: apocalipsa yemenită

Fata a fost trezită din somn de urlete mamei și a fost martoră la oribile crimă.  Criminalul a fost arestat în timp ce încerca să scape. Acum familia denunță neglijența autorităților în fața plângerilor pe care tânăra de 22 de ani le făcuse de trei ori înainte de a fi ucisă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.