„Te iert, frate”, cuvintele incredibile ale unui tată către pedofilul care i-a violat și ucis fiica

„Te iert, frate”….Cuvinte de o forță extremă, luând în considerare de către cine și de ce sunt rostite. Acestea sunt cuvintele rostite în instanță de tatăl unei fetițe care a fost violată și ucisă în 2014.

Fetița, Felecia Williams, în vârstă de nouă ani, fusese încredințată unei  vecine când a fost violată și ucisă de partenerul acesteia-, când femeia a ieșise din casă  să cumpere marijuana. Bărbatul a pus apoi cadavrul fetiței într-o valiză și a aruncat-o în portul Tampa, Florida.

Pedofilul a spus apoi polițiștilor că i-a dat fetiței niște bani pentru a merge să cumpere niște dulciuri, dar că fetița nu s-a întors. Trei luni mai târziu, descoperirea rămășițelor și arestarea bărbatului – condamnat apoi la moarte. Dar tatăl lui Felecia, i s-a adresat criminalului în momentul rostirii sentinței , ținându-i un discurs de o forță unică:

Peste porcină africană, primul caz în Germania

Nu sunt ca toți ceilalți, frate. Nu am ranchiună împotriva ta. În călătoria pe care te așteaptă vei avea nevoie de Dumnezeu. Te iert. Te iert, frate, atât de puternic este Dumnezeul meu. Vin aici și zâmbesc fără falsitate. Tu ești fratele meu. Ai făcut o greșeală. Ai timp să te împaci cu Dumnezeu ”.

Mama fetiței a fost mai puțin iertătoare, care a declarat că îi dorește moartea și o vrea cât mai violentă :

Singurul lucru pe care îl regret este că nu pot cere să fie spânzurat. Fie ca el să simtă ceea ce a simțit în acele momente și fiica mea ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.