Tatuaj cu cerneală greșită: o tânără de 25 de ani și-a pierdut vederea

Dorința de a avea culoarea irisului precum Popek , vedeta ei muzicală preferată, s-a încheiat în cel mai rău mod pentru Aleksandra Sadowska o tânără poloneză de 25 de ani. Povestea a fost relatată de Mirror.

Fata s-a dus la un tatuator din Wroclaw, în vestul Poloniei, pentru a -și vopsi globii oculari și a-i colora în negru , dar ceva nu a mers bine. Cerneala nu a fost absorbită în mod corespunzător și Aleksandra și-a pierdut vederea. Acum cu un ochi nu vede nimic și cu celălalt vede doar parțial.

Citește și Studente obligate să se dezbrace pentru a demonstra că nu au ciclu. S-a întâmplat într-un colegiu indian

Tânăra s-a plâns imediat de durere însă artistul tatuator a liniștit-o spunând că este vorba de o durere normală post-tatuaj . Prea târziu: când fata s-a dus la spital vederea ei era cu siguranță afectată. Prin urmare, autoritățile locale poloneze au deschis o anchetă împotriva artistului tatuator , care acum riscă pedeapsă de până la 3 ani de închisoare pentru daune permanente involuntare.

Cauza orbirii, au spus medicii, ar fi fost folosirea cernelii pentru piele în locul celei specifice pentru ochi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.