Tatăl și-a redus fiul într-un sclav sexual: condamnat la doar doi ani de închisoare

Și-a abuzat sexual fiul timp de 3 ani, dar pentru judecător merită doar 2 ani de închisoare .

Sentința unui magistrat din Brisbane a provocat multă polemică. Monstrul de tată în vârstă de 41 de ani, care a fost găsit vinovat  că și-a redus fiul în vârstă de 16 ani într-un sclav sexual a fost condamnat la doar 2 ani de închisoare.

În timp ce bebelușul lor murea, membrii unui cult creștin numit “Adepții lui Hristos” se rugau în loc să-l ducă la spital

Bărbatul ar fi abuzat copilul din 2002 până în 2005. În acei ani l-ar fi hărțuit pe băiat de până la cinci ori pe săptămână, forțându-l să sufere o violență teribilă. După ani de suferință, băiatul a depus o plângere împotriva tatălui Bărbatul a fost arestat și a fost considerat un prădător sexual. Și totuși, toate acestea motive nu l-au convins pe judecător să-l condamne la ani grei de închisoare.

Întreaga comunitate, potrivit Daily Mail , este șocată de această știre care a definit crimele acestui om fiind inumane și oribile. Tatăl monstru în realitate, a fost condamnat la 5 ani de închisoare, dar a fost micșorată la 2 ani pentru bună purtare.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.