Tatal se joacă pe telefon si uita de fiica lui in masina: fetita moare sufocata

Tatal se joacă pe telefon si uita de fiica lui in masina: fetita moare sufocata

Tragedie la începutul săptămânii  în Yiyang, în provincia chineză Hunan. O fetiță de numai 4 ani, Qi Qi a fost internată  la spital,  dar a fost declarat moartă prin sufocare. A fost uitată în mașină sub soare! Tatăl copilei  a recunoscut că a răspuns unui apel telefonic și apoi s-a distrat jucându-se cu smartphone-ul: “Am uitat-o ​​în mașină”.
 

Tatăl ar fi trbuit să-și ducă fetița la grădinița din Yiyang, provincia Hunan. Distrat de un apel telefonic a uitat să-și scoată copila din mașină pe când afară temperaturile erau de peste 30 ° C. Omul a închis mașina și a plecat la servici.

Fetița a fost găsită moartă pe bancheta din spate al SUV-ului în jurul orei 17:00 și dusă de urgență la spital. Medicii nu au mai putut face nimic pentru micuță, declarând doar decesul.  Înregistrările apelurilor telefonice ale bărbatului  a arătat că a răspuns la un apel la ora 8:46. După apelul telefonic care a durat  12 secunde, omul a spus că “s-a distrat” ​​jucându-se un joc pe smartphone-ul său.

 

Te-ar putea interesa și O sora si-a ucis fratele, i-a mutilat trupul si i-a mancat organele genitale

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.