Tatal scutura puternic fiul de 5 saptamani si ii provoaca daune ireversibile: “Eram nervos pe mama lui”

Tatal scutura puternic fiul de 5 saptamani si ii provoaca daune ireversibile: “Eram nervos pe mama lui”

Un bărbat și-a scuturat fiul atât de tare încât i-a provocat daune ireversibile. Mehmet Tufan, în vârstă de 24 de ani, s-a îngelozit de faptul că partenera lui a ieșit împreună cu prietenii ei, în timp ce a rămas acasă să se îngrijească de copilul lor de 5 săptămâni. După ce s-a certat cu ea la telefon,  a prins pe copil și l-a luat scuturat provocându-i daune cerebrale foarte grave.

 

Bărbatul în vârstă de 24 de ani a agitat copilul atât de tare încât i-a provocat micuțului  leziuni cerebrale severe, sânge în  măduva spinării și hemoragii retiniene extinse. În toiul nopții, omul a sunat la ambulanță  spunând că fiul său era bolnav, că nu putea respira și că transpira. Doctorii au înțeles că copilul era în arest cardiac și l-au dus la spital, unde și-au dat seama imediat că bebelușul  a fost scuturat.

 

Tatăl, potrivit Daily Mail, a negat faptul că i-ar fi făcut ceva rău, a spus că și-a dat seama că nu mai respira, că l-a ridicat din pat și a chemat apoi ambulanța. Analizele au demonstrat contrariul. Chiar mama copilului a declarat că atunci când a iețit din casă era bine. Tatăl violent a fost  arestat și condamnat la 2 ani de închisoare. Bebelușul  a fost salvat, dar a raportat leziuni permanente ale creierului, ale căror efecte, potrivit medicilor, se vor vedea odată cu înaintarea în vârstă.

 

Te-ar putea interesa și Si-a ucis cea mai buna prietena pentru o falsa promisiune: 9 milioane de dolari

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.