Tatăl pe patul de moarte nu poate participa la nunta fiicei sale, ce face ea vă va lăsa fără cuvinte

Un tată pe patul de moarte nu poate participa la nunta fiicei sale, ce face ea vă va lăsa fără cuvinte

Din cauza unei boli în stadiu avansat, David Wilson nu a putut participa la nunta fiicei sale, dar nu a vrut oricum să să lipsească de la cel mai important eveniment din viața ei. Fiica lui a renunțat la toate pregătirile necesare unei nunți doar pentru ca tatăl ei să-i fie alături în acestă zi specială.

Un bebeluș a murit în pântecele mamei pentru că în spital lipsea anestezistul: caz șocant în Italia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.