Tatăl încearcă să-și violeze fiica, mama descoperă și îl ucide cu 185 de lovituri de cuțit

Tatăl încearcă să-și violeze fiica, mama descoperă și îl ucide cu 185 de lovituri de cuțit

Pentru binele familie o femeie a suportat violențele soțului ei, care de multe ori le-a bătut și închis în casă atât pe ea cât și pe fiicele acestora. Când a descoperit că bărbatul abuza sexual de fiica cea mare de 18 ani femeia a decis să se răzbune cu 185 de lovituri de cuțit. Crima a avut loc la periferia orașului Buenos Aires, în Argentina, potrivit InfoBae:

Paola Cordoba de 38 de ani, care de ani de zile a suportat în tăcere violența soțului ei, Alberto Elvio Naiaretti, în vârstă de 46 de ani, și-a pierdut  discernământul  atunci când l-a văzut pe bărbat că îi viola fata. Din răzbunare pentru abuzul fiicei sale și a violenței pe care a suferit-o de-a lungul anilor, femeia de 38 de ani l-a atacat cu un cuțit de bucătărie, provocându-i răni adânci pe piept și pe abdomen. După ce și-a omorât soțul, femeia a mărturit.

Citește și Cazul fetiței de 13 ani însărcinată cu băiatul de 10 ani, experții: ”Lui nu poate face copii, nu încă”

 

În casă au fost găsite mai multe cuțite murdare de sânge. Agenții au arestat-o și pe fiica acesteia suspectând că cele două este că cele două femei și-au unit forțele pentru a se răzbuna  pentru abuzurile suferite de-a lungul anilor Bărbatul avea mai multe denunțuri pentru violență domestică cum a declarat sora femeii:

”Au fost perioade în care el le închidea în casă și le amenința cu moartea”

Potrivit Cronica.com.ar, această crimă reprezintă un record trist: 185 lovituri de cuțit este un record în istoria criminaliății din Argentinei.

O altă crimă care a șocat întreaga țară datează din 2000 când două surori și-au ucis tatăl într-un presupus ritual satanic.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.