Tatăl adoarme în mașină, fiica lui de 2 ani moare sufocată cu capul prins în geam

Tatăl adoarme în mașină, fiica lui de 2 ani moare sufocată cu capul prins în geam. Kerrie Allen, din Michigan, a murit la vârsta de doar 2 ani în timp ce se juca cu tatăl ei. Bărbatul adormise în mașină pe banchetă lângă fetița, când copila din joacă a închis geamul rămânând cu capul blocat.

O fetiță de 2 ani, din joacă, a ridicat geamul de la portiera mașinii ucigându-și mama de 21 de ani

Potrivit reconstrucției, cei doi se jucau împreună pe aleea din spatele casei și s-au băgat în mașină. Tatăl, poate cuprins de oboseală, a adormit, dar în acele câteva minute s-a întâmplat tragedia. Kerrie a reușit să apese pe butonul de ridicare al geamului prinzându-și capul în portieră. Când tatăl a observat ce s-a întâmplat  era prea târziu. Copilul a fost dus imediat la spital însă medicii nu au putut face nimic, după cum a relatat presa locală.

Între timp, investigațiile sunt în curs desfășurare, chiar dacă pare să fie doar un accident teribil. Poliția le-a reamintit tuturor părinților să acorde o atenție deosebită ferestrelor și ușilor mașinii, să folosească, acolo unde este permis,  dispozitivele de blocare și să monitorizeze întotdeauna copiii prin oglinda retrovizoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.