Tatăl își violează fiica de 6 ani și o ucide. Mama moare de durere

Un tată și un soț violent care a violat de mai multe ori fiica lui de 6 ani a lăsat-o fără viață în grădina casei. Mama micuței nu a rezitat durerii și a murit.

Moartea micuței Veronika de 6 ani a școcat întreaga Rusie.

Tânăra familie rezidentă în sud-estul Rusiei, în Rostov, părea a fi o familie ca oricare altă familie. Mama Ana lucra într-un supermarket iar soțul ei Yaroslav Oleinikov, fără un loc de muncă avea grijă de micuța Veronika  6 ani și de Ivan de 3 ani . Nimeni nu știa ce se ascunde în acea familie, iar vecinii au declarat că era o familie normală fără probleme.

Avertismentul a 15.000 de oameni de știință:” Planeta se apropie de punctul în care nu va mai putea susţine viaţa ”

Într-o zi Yaroslav și-a vărsat toată furia pe micuță. După ce a violat-o de mai multe ori a sufocat-o cu o jucărie și  a agățat-o în gardul grădinii. După ce a fost descoprit oribila crimă iar bărbatul arestat fiul cel mic Ivan a fost îndepărtat de la mamă și dus într-o instituție protejată. În următoarele luni, Anna a căzut într-o depresie violentă, din care nu a mai reușit să iasă.

Din cauza stării sale de degradare,  femeia s-a îmbolnăvit de pneumonie și renunțând a prendere orice fel de tratament a murit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.