Tată și imam și-a violat și ucis fiica de 5 ani: „Am vrut să văd dacă este virgină”

Episod teribil în Arabia Saudită: un bărbat de familie și imam a abuzat sexual de fiica sa, a  bătut-o și a ucis-o.

Bărbatul a fost pedepsit doar cu o amendă de 50.000 de dolari (numită bani de sânge) Incidentul a avut loc pe 25 decembrie 2011, zile în care Lamia al-Ghamdi a fost internată cu multiple răni. Tatăl fetiței, Fayhan al-Ghamdi, a recunoscut că a bătut-o cu un bici și un băț. Fata a murit pe 22 octombrie 2013, în timp ce tatăl ei a fost eliberat după ce amenda a fost achitată.

În Arabia Saudită uciderea unei soții sau al unui copil nu poate fi pedepsită cu moartea.

Citește și Rusia, nepotul de 11 luni nu încetează să plângă: bunicii săi îl ard de viu în sobă

Așadar, pentru Fayhan Ghamdi a fost de ajuns să plătescă o amendă de 50 de mii de dolari și câteva luni de închisoare.  Micuța Lamia, însă, a fost internată în 25 decembrie 2011. A suferit multiple răni, inclusiv craniul zdrobit, coaste rupte și un braț rupt, vânătăi și arsuri extinse. După luni de agonie, în 2013 a murit. Mama fetei, divorțată de soțul ei, nu a putut să-și vadă fiica înainte de a fi internată. În cele din urmă, imamul a decis să „compenseze” daunele aduse mamei Lama, imigrantă din Egipt și una dintre soțiile sale, cu o plată substanțială în numerar.

Potrivit unor mărturii adunate de anchetatori, bărbatul ar fi folosit un băț și  cabluri pentru a provoca răni fetei. El însuși s-ar fi justificat explicând îndoielile cu privire la virginitatea fetiței.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.