Tată no-vax ucide fiul de 9 ani și se sinucide: a vrut să evite vaccinul anti-Covid

Și-a ucis fiul de 9 ani înainte de a-și lua viața: Stephen O’Loughlin, în vârstă de 49 de ani, l- ar fi ucis pe micuțul Pierce cu un glonț în cap și apoi și-a luat viața în apartamentul său din San Francisco. Un caz de omucidere-sinucidere datorat, potrivit autorităților locale, unei obsesii care s-a înrăutățit cu pandemia.

Bărbatul era convins că prin vaccin guvernul îi putea controla pe el și pe fiul său . Cadavrele celor doi au fost descoperite de fosta soție de care divorțase în 2016. Femeia s-a alarmat când a descoperit că băiatul nu a mers la școală,.

Ea a alertat oamenii legii care s-au dus la apartamentul din districtul Marina din San Francisco. Poliția a presupus imediat că este vorba de o crimă-sinucidere.

Citește și Dezgustător! Un bărbat a scos din el o tenie de 9 de metri

Potrivit anchetelor și mărturiei fostei soții, serul permite guvernului să controleze mental oamenii. Și acest punct fusese subiectul unei bătălii legale cu fostul ei soț și ceruse custodia exclusivă a copilului. O’Loughlin fusese de acord să-și vaccineze fiul marțea trecută, dar câteva ore mai târziu a decis să facă ultimul pas pentru a preveni vaccinarea.

O’Loughlin, conform proprietății instanței, s-a alăturat unui grup și a era convins că prin vaccin guvernul folosește controlul mental asupra americanilor. El refuzase să-și vaccineze fiul încă de la o vârstă fragedă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Acest articol a fost verificat cu https://www.dailymail.co.uk/news/article-9160119/Father-kills-nine-year-old-son-murder-suicide-paranoia-vaccinations.html

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.