Tata isi ucide fiica de 5 ani: nu accepta faptul ca suferea de autism

Un tată si-a ucis fiica de 5 ani pentru un motiv absurd: nu accept afaptul ca este bolnavă de autism.

Oricine  întâlnea  zâmbetul lui Sarah Dubois-Gilbeau se îndrăgostea de micul înger. Sarah avea doar cinci ani și avea autism. O condiție pe care tatăl ei, Brandon Reynolds, de 36 de ani, din Albuquerque, New Mexico, nu a fost niciodată în stare săo accepte. Și, de fapt, ia luat foarte puțin pentru a dezlănțui furia transmițând-o asupra acelui copil vinovat doar de a fi bolnav.

 

A ucis-o cu un pantof, apoi a așteptat să nu mai respire  înainte de a apela ambulanța.
Tragedia a avut loc joi seara, când Sarah a refuzat să-și facă temele și tatăl ei sa înfuriat: el a început să o lovească cu un pantof până când copila nu sa mai mișcat. A dus-o în camera ei și i-a pus gheață pe spatele plin de vânătăi așteptând ca bătăile inimii se încetinească. Numai atunci a chemat ambulanța: copilul a fost dus la spital, dar medicii nu mai putut face nimic pentru a o salva.

 

Între timp, anchetatorii au găsit sânge pe pereți și pe covorul din camera de zi, unde fusese executat masacrul.

 

Brandon Reynolds a spus că pur și simplu și-a pierdut răbdarea și a bătut-o acesta a refuzat să-și facă temele.  ”Brandon a refuzat mereu să accepte că fiica noastră era autistică. El nu a fost niciodată capabil să se confrunte cu boala ei”, a spus mama micuței.

 

Te-ar putea interesa și Mătușa de 150 de kg se urcă pe nepoată și o ucide : ”Prea neastâmpărată!”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.