Un tată își scutură fiul în vârstă de 11 săptămâni și îl ucide: „O putere similară cu cea a unui accident de mașină”

Își scutură fiul cu o asemenea violență că l-a ucis. Jordan Saxton, un tânăr de 22 de ani din Oxfordshire, și-a scuturat fiul în vârstă de 11 săptămâni atât de tare încât a avut același efect ca o coliziune din spate al unui accident de mașină . Băiatul a suferit răni foarte grave și nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Mama băiatului, Tracy Ray, a fost cea care  a făcut descoperirea șocantă. În ziua crimei lăsase copilul împreună cu tatăl său. Bebelușul nu se simțea bine și era greu de calmat, așa că tatăl l-a luat în brațe și l-a scuturat până când bebelușul a începtat să respire. Când a dus copilul la urgență  medicii au descoperit că nou-născutul avea mai multe traume: 8 coaste rupte și o vătămare cerebrală gravă.

Citește și A abuzat de 47 de copii nevinovați: pedofil australian condamnat la 35 de ani de închisoare

Mama copilului era în stare de șoc, scrie Mirror. Tânăra mamă decoperise că este însărcinată imediat după ce aflase că iubitul ei a înșelat-o, dar a decis să-l ierte de dragul copilului. El a mărturisit nu se simțea pregătit pentru a deveni tată.  Bărbatul a fost condamnat la 9 ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.