Tată erou se sinucide după ce a salvat o femeie de la moarte

Tată erou se sinucide după ce a salvat o femeie de la moarte

Într-un cartier Anglia, nimeni nu poate crede ce s-a întâmplat. Nimeni nu-și poate imagina cum un bărbat ca Alan ‘Azzer’ Mattocks de 49 de ani, tată a trei copii, plin de viață și mereu dispus să ajute chiar și pe cei pe care nu-i cunoștea, s-a putut gândi să-și ia propria viață.

Alan a fost găsit mort în grădina casei sale din Stoke-on-Trent, după o seară petrecută cu soția. În urmă cu nici o lună el salvase o femeie care voia să se sinucidă de pe un pod. O văzuse pe un pod și a reușit să o convingă că sinuciderea nu este ultima opțiune.  Din acel moment toată lumea îl considera un erou, dar nimeni nu a fost în stare să înțeleagă că în spatele acelor zâmbete, ceva nu-i dădea pace..

Profesoara o exclude de la lecțiile de înot pentru că este Down, astăzi este campioană

Nici măcar familia, de care era foarte legat nu reușise să înțeleagă ce se întâmpla în capul lui.

„Viața mea este distrusă – a spus soția sa Dawn, 46 de ani – Nu credeam că suferă de probleme, dar, evident ceva   Nu credeam că ar fi fost capabil de așa ceva. A fost un tată devotat și un membru foarte popular al comunității. Peste 50 de oameni se organizau să plece în Maroc pentru a sărbători ziua lui de naștere. Era dispus să facă orice pentru oricine. El a trăit pentru a ajuta oamenii. A fost întotdeauna sufletul sărbătorilor. El a fost cel mai bun prieten al meu. El m-a iubit, iar acum îmi este atât de dor de el ».

” Vreau să fac un apel către cei care trec printr-o perioadă dificilă: vorbiți cu cei dragi, puteți să-i ajutați ! ”

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.