Țărâmul plăcerilor. Kandapara: bordelul burghez al prostituatelor minore / FOTO

Multe femei s-au născut acolo, în bordelul din Kandapara din districtul Tangail în Bangladesh, una dintre puținele țări musulmane unde prostituția este legală.

O fabrică de sex în care “lucrează” mai mult de 700 de femei.

De peste 200 de ani, tinerele s-au prostituat și sunt exploatate îndată ce ajung la împlinirea vârstei de 12 ani. Multe dintre ele s-au născut acolo, în bordel…

prostitute kandapara5 1Câștigă mai puțin de 10 euro pe client, în fiecare zi iar corpurile lor sunt atinse de 15/20 de bărbați. La 17 ani, au deja o față marcată, privirea piedută, folosesc steroizi (care în mod normal sunt folosite pentru a îngrășa vacile) pentru a arăta mai sănătoase și trăiesc într-o sărăcie extremă.

Destin sau fatalitate? Două surori aflate la sute de kilometri distanță au murit în aceeași zi de hemoragie cerebrală

În 2014, bordelul din Kandapara fusese demolat, dar cu ajutorul ONG-urilor localul a fost pus înapoi în picioare.

În Bangladesh, prostituția este un loc de muncă ca oricare alta și majoritatea bărbaților sunt convinși că femeile nu vor să facă altceva.

Paradoxal, chiar și Asociația Avocaților Nationale din Bangladesh, intervenise când bordelul a fost închis. Dar nu ca să nu apere demnitatea acestor femei, ci să susțină că prin închiderea acestui bordel este un act ilegal.

prostitute kandapara4 1 prostitute kandapara6 1

Înalta Curte a acceptat cererea de redeschidere a casei de toleranță printre tarabe, magazine de ceai și sute de vânzători ambulanți.

Fetele sunt de obicei de 12 sau 14 ani, sunt adesea vândute de familiile lor foarte sărace și devin proprietatea madamei.

Nu există drepturi, doar taxe.

Cele mai multe tinere încep să se prostitueze pentru a-și plăti datoriile intrând într-un cerc fără nicio posibilitate de a-și reface o viață normală.

Un tată și-a chinuit cele două fete pentru că trebuiau să se căsătorească cu bărbații la care au fost vândute

Teoretic, odată ce fetele și-au plătit datoriile, sunt libere să plece, dar preferă să rămână. Societatea nu le mai primște, sunt stigmatizate și practie este imposibil să-și mai găsească un loc de muncă.

Unele intră în Kandapara pentru a scăpa de controlul soțului, în timp ce altele sunt căsătorite și au nevoie de bani.   Aici găsesc un număr mare de bărbați gata să plătească pentru sex.

Femeile nu pot purta hijab în interiorul Kandapara. Paradoxul constă în faptul că o poartă în exterior, unde vălul devine simbolul unui drept negat… dreptul la o viață demnă.

Sursa: GreenMe

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.