Tânărul de 14 ani care a prezis coronavirusul, șochează din nou: ” Ne așteaptă o nouă catastrofă”

Abhigya Anand este tânărul de 14 ani care a prezis coronavirusul. Acum, băiatul a făcut o nouă predicție cumplită cu privire la o catastrofă cu care umanitatea va trebui să se confrunte între martie și decembrie 2021. Reamintim cum, în ciuda vârstei sale foarte fragede, Anand se laudă deja cu o diplomă post-universitară în microbiologie ayurvedică.

Abhigya este un astrolog de renume mondial. Mulți se bazează pe el și pe previziunile sale.

Înainte de apariția pandemiei Covid-19, băiatul a prezis apariția unei boli teribile care se va răspândi în întreaga lume și că țara care va suferi cel mai mult va fi China. De asemenea, Abhigya Anand a prezis data încheierii pandemiei. Cu toate acestea, se pare că în 2021 ne așteaptă un scenariu mult mai dramatic decât cel actual.

Tragedie în India: un avion cu 174 de pasageri la bord s-a rupt în două la aterizare. Cel puțin 20 de morți

Abhigya Anand a explicat că pandemia de coronavirus va dispărea la 5 septembrie 2020, după o scădere lentă care a început pe 31 martie.

Băiatul blamează toate acestea asupra karmei negative pe care ființele umane continuă să le dezvolte  împotriva lor, prin uciderea animalelor și distrugerea naturii. Datorită comportamentului său deplorabil, umanitatea va fi forțată să înfrunte furia planetei Pământ. De parcă acest lucru nu ar fi fost suficient, Anand a declarat că conjuncția astrală dintre Marte, Jupiter, Saturn și Luna va fi decisivă.

Conform prognozelor lui Abhigya Anand, în 2021 ne așteaptă o catastrofă care ar putea pune umanitatea în criză din nou. Tânărul de 14 ani nu a dezvăluit detalii suplimentare în această privință, ci s-a limitat să spună că dezastrul va fi cauzat de alinierea lui Saturn și Jupiter.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.