Tanara romanca de 18 ani, amanta unui italian, a fost injunghiata de doua minore

Tanara romanca de 18 ani, amanta unui italian,a fost injunghiata de doua minore

O adolescentă de 17 ani este cercetată împreună cu o altă prietenă pentru înjunghierea unei românce de 18 ani, amanta tatălui uneia dintre suspecte.  Cele două fete, ambele minore, ar fi atacat o româncă de 18 ani în urmă cu aproximativ patru luni, în apropierea unei stații de metrou din provincia Napoli. În spatele atacului ar fi existat o răzbunare, întrucât victima era iubitul tatălui uneia dintre cele două fete.

Evenimentele au avut loc pe 20 martie  în jurul orei 16:00. Românca se afla în apropierea stației de metrou când a fost atacată din spate de cele două minore: una o tținea și cealaltă o lovea cu lama cuțitului. Românca a fost transportată de urgență la spital în pericol de viață.

Regele Thailandei s-a casatorit cu amanta sa in prezenta sotiei sale

La acel moment, poliția a demarată o anchetă.  După o primă fază în care au fost clarificate circumstanțele și dinamica agresiunii, într-un timp scurt, agenții au descoperit făptașele.

 

Numai pe 29 iulie a fost emis ordinul de arestare a celor două minore de magistratul Curții pentru Minirenni din Napoli. Una dintre minore a fost arestată la două zile după ce a fost emis ordinul, pe 31 iulie. A doua tânără s-a predat de bunăvoie pe 2 august  în centrul de minori din Nisida.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.