Tanara muziciana gasita moart in casa: la 17 ani Katya a fost ucisa de un amestec de cocaina si ketamina

Tanara muziciana gasita moarta in casa: la 17 ani Katya a fost ucisa de un amestec de cocaina si ketamina

O tânără în vârstă de 17 ani, Katya Tsukanova, a fost găsită moartă în casa tatălui ei din Kensington, Anglia: o tragedie  probabil din cauza unei supradoze Cu doar câteva zile în urmă ea a ținut un concert la Royal Opera House.

S-a întâmplat în 18 iunie, dar ziarele britanice vorbesc abia astăzi despre această tragedie. Tatăl Igor, un  filantrop bogat și fost bancher, a declarat că a găsit trupul fiicei sale în casă după ce s-a întors de la o petrecere cu câțiva prieteni. “Era atât de fericită, ar fi avut un viitor strălucit”, a declarat Tsukanov porivit Telegraph.

Cauza morții ar putea fi datorită consumului unui drog numit “Calvin Klein”. Un cocktail mortal de cocaină și ketamină, o “noutate” pentru Katya și prietenii ei  care, în ultimul timp, ar fi cunoscut un alt grup de tineri de aceeași vârstă, a declarat o sursă  anonimă, scrie  Telegraph.

 

Născută la Londra și destinată succesului  încă de mică, la doar 5 ani a urcat pe scenă iar în 2018 a fost numită cel mai bun tânăr muzician al anului în cadrul festivalului Suoni dal Golfo di Lerici. A terminat recent studiile la Școala de la Wycombe Abbey din Buckinghamshire.

 

Te-ar putea interesa și Stare de alerta in SUA: New Orleans se pregateste pentru un uragan devastator

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.