Tânără musulmană bosniacă se logodește cu un sârb creștin: familia îi rade părul la zero

O musulmană în vârstă de 17 ani, de origine bosniacă, s-a îndrăgostit și s-a logodit cu vecinul ei, un creștin sârb . Pentru a o pedepsi părinții, unchiul și mătușa i-au ras capul. Nu s-a întâmplat nu într-un sat îndepărtat din fosta Iugoslavie, ci în Besancon, în estul Franței, iar cei responsabili, acuzați și de violență împotriva copilului, vor fi judecați de o instanță din Strasbourg .

“Rasă la zero și bătut pentru că iubea un creștin. Profund șocat de acest act de tortură asupra acestei fete de 17 ani” , a denunțat pe Twitter ministrul de Interne, Gerald Darmanin . „Această barbarie necesită cea mai severă pedeapsă”, a adăugat el. Poliția a arestat toți membrii familiei implicate. Acum le-a fost interzis să contacteze fata. Vor fi judecați pentru „abuzuri asupra copiilor”

Bârfă: Regina Elisabeta a implorat-o pe Harry să divorțeze de Meghan pentru a salva familia regală

Tânăra, sosită din Bosnia-Herțegovina în urmă cu doi ani cu familia, era în relație de câteva luni cu un băiat de 20 de ani, de origine sârbă, care locuia în aceeași clădire. „Cele două familii s-au cunoscut, iar relația lor nu a fost o problemă, dar când au început să vorbească despre căsătorie, părinții fetei i-au spus:„ Suntem musulmani, nu te poți căsători cu un creștin ”, a explicat avocata Margaret Parietti.

Familia i-a luat telefonul și a împiedicat-o să-și contacteze iubitul.

Cuplul a fugit pentru patru zile, iar la întoarcere s-a dus în apartamentul familiei fetei cu părinții băiatului. “Prima lovitură a venit de la mama ei, apoi a avut loc o explozie de violență . A fost dusă într-o cameră și bătută. A fost rasă în cap , conform mărturiei sale, de unchiul tatălui său, fratele, în timp ce ea era bătută “, a declarat procurorul. Părinții tânărului au spus că nu au curajul să intervină și au ieșit din casă pentru a raporta incidentul la poliție. Ofițerii sosiți la fața locului au descoperit că tânăra de 17 ani fusese  forțată să se ascundă într-o cameră cu mătușa, dar a fost descoperită și dusă la spital, relatează ziarul Est Republicain.

Unul din cei mai sângeroși criminali din SUA a fost condamnat la 11 pedepse de închisoare pe viață

Potrivit lui Parietti, avea o coastă ruptă și vânătăi „peste tot” , în special „la ureche”. Rasul capului în acest context este deosebit de șocant în Franța. A fost pedeapsa aplicată după al doilea război mondial mii de femei care au avut relații cu ocupanții nazisti. Războiul inter-etnic din 1992-1995 din Bosnia i-a răzvrătit pe musulmani, sârbi și croați unul împotriva celuilalt, ducând la moartea a 100.000 de oameni și peste două milioane de persoane strămutate .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.