Tânără doctoriţă rezidentă din Oradea, suspectată că şi-a ucis bebelușul

O doctoriţă din Oradea e acuzată că şi-a ucis fetiţa abia născută şi a îngropat-o. Rezidentă la Chirurgie în Spitalul Judeţean, femeia în vârstă de 30 de ani e anchetată de procurori, care o suspectează de pruncucidere.

Nadia Filip, fostă Lupo, proaspăt căsătorită, a născut la finele anului 2015, la Maternitatea Oradea, un copil care a fost luat în evidenţe şi pe numele căruia a fost eliberat un certificat de naştere.

Totul a ieșit la iveală în urmă cu două săptămâni, când femeia de 31 de ani a vrut să își schimbe cartea de identitate în urma căsătoriei. La Evidenţa Populaţiei, când i s-a cerut o copie după certificatul de naştere al copilului său, femeia a negat că ar fi mamă. În sistem apărea însă că a născut în urmă cu patru ani la Maternitatea Oradea, scrie stiri.tvr.ro.

Drama Bahamas: a vrut să-și salveze fiul de 5 punându-l pe acoperiș, dar Dorian îl ia și-l aruncă departe

Angajații de la Starea Civilă au alertat și Poliția și Parchetul.

 

La audieri, femeia ar fi recunoscut că a născut, dar a spus că bebelușul ar fi murit la scurt timp după naștere și că l-ar fi îngropat în curtea unei case părăsite din comuna bihoreană Auşeu.

Corpul nou-născutului a fost găsit la locul indicat de femeie. Institutul de Medicină Legală urmează să stabilească vârsta și condițiile morţii. Parchetul a deschis dosar penal pentru omor dar, deocamdată, nu s-a luat nicio măsură împotriva femeii.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.