Tânără de religie creștin-ortodoxă arsă de vie în Pakistan: Nu a vrut să se convertească la islam / Foto

O tânără de religie creștin-ortodoxă a fost arsă de vie de un tânăr musulman din Pakistan după ce a refuzat să se convertească la islam ca să se căsătorească cu el. Bărbatul a aruncat cu kerosen și i-a dat foc.

Asima, o tânără de 24 de ani, a fost transportată în stare gravă la spital cu arsuri pe corp de 80% . Atacul a avut loc anul trecut în orașul Sialkot în Punjab, scrie  Bbc Urdu Potrivit rapoartelor de poliție atât tânăra cât și bărbatul doreau să se căsătorească, dar fiecare în regligia lui. Când bărbatul a înțeles că fata nu va renunța la religia ei, i-a dat foc.

O mamă și-a ucis fiul în vârstă de 2 ani pentru că a refuzat să mănânce un hot dog

tânără arsă 1Muhammad Rizwan a fost arestat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.