Tânără de 33 de ani însărcinată moare de Coronavirus a doua zi după ce a dat naștere copilului

Tragedie în Brazilia , unde o femeie însărcinată în vârstă de 33 de ani a murit din cauza coronavirusului . Cu toate acestea, medicii au reușit să-i facă o cezariană de urgență înainte ca starea ei să se înrăutățească și să-i salveze copilul. Viviane Albuquerque , acesta este numele tinerei victime, ajunsese în a 32-a săptămână de gestație, când a fost rezultată pozitiv  la Covid-19 . A manifestat primele simptome la sfârșitul lunii trecute,  tuse și dificultăți de respirație.

Internată în stare gravă la spitalul Unimed din orașul Recife, capitala statului Pernambuco, pe 28 martie a fost supusă testului, ând rezultatul pozitiv. A doua zi  fost transferată în terapia intensivă unde i s-a administrat cloroquina, care părea să aibă un efect pozitiv. Dar situația ei s-a precipitat rapid și pe 3 aprilie a fost intubată înainte de a fi dusă în sala de operație. Bebelușul pe care îl purta s-a născut sâmbătă, 4 aprilie, dar tânăra mamă  a murit a doua zi.

Iran: 600 de persoane au murit după ce au băut alcool contrafăcut ca leac împotriva Covid

Tătal copilului  a informat presa locală că micuțul este în prezent internat în terapie intensivă și starea lui este gravă , dar stabilă. Ziarul local Folha de Pernambuco relatează că bebelușul cântărea un pic  mai mult  de un kilogram și că în momentul nașterii și că ar fi avut și un stop cardiac .  Viviane lasă alte două fiice gemene în vârstă de 5 ani avute cu fostul ei soț.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.