Tânără de 15 ani spulberată de tren în timp ce își făcea un selfie pe calea ferată

Tânără de 15 ani spulberată de tren în timp ce își făcea un selfie pe calea ferată

Karina Baymukhambetova,o adolescentă în vârstă de 15 ani, a fost ucisă  de un tren care se îndrepta spre , în Rusia  în timp ce își făcea un selfie pe calea ferată.  Băiatul care a fost cu ea a reușit în ultimul moment să iasă de pe șine, astfel salvânde-se. Conducătorul trenului a activat frânele de urgență dar nu a putut evita tragedia.

 

Chiar înainte de a muri, fata i-ar fi spus : “Să nu-ți fie teamă de nimic în viață”

 

În curând va fi lansată o anchetă asupra morții lui Karina. Incidentul oribil a condus la un avertisment din partea autorităților rusești adresat tinerilor și părinților avertizându-i în legătură cu aceste selfi-uri periculoase. Denis Khnykin, inspectorul poliției de transport, le-a transmis părinților:

 

“Vă rog să fiți atenți  și să vă avertizați copiii. Vă rugăm să le reamintiți că căile ferate reprezintă un pericol pentru viață. Copiii și adolescenții ignoră din ce în ce mai mult semnele de pericol “.

 

În ultimele luni  în Rusia, doi copii în vârstă de 14 ani s-au electrocutat după ce au trecut șinele de cale ferată în pofida unei interdicții foarte clare.

Te-ar putea interesa și Un hoț încearcă să jefuiască o tânără, dar ea este campioană de arte marțiale și îl distruge

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.