Tânără bătută și abuzată de părinții ei: “Mai bine o fiică moartă decât o lesbiană”

Palermo, bătută și abuzată de părinții ei: “Mai bine o fiică moartă decât o lesbiană”

”Am încercat să mă sinucid de trei ori, dar după violențele sexuale  am reușit să scape și să raportez”, spune tânăra.

Când un cuplu din provincia Palermo a descoperit prin intermediul unor mesaje  că una dintre cele două fiice era o lesbiană, au mers să o ia la școală, au bătut-o și apoi a închis-o în dormitor. Avea numai 15 ani și mama ei a strigat la ea: “Mai bine o fiică moartă decât o lesbiană”. Tatăl a violat-o : “La asta trebuie să te uiți la aceste lucruri, nu la femei”.

Acum, fata are 23 de ani și a găsit puterea de a povesti calvarul prin care a trecut

“Am încercat să se sinucidă de trei ori – spune fata, potrivit presei La Repubblica – dar după un alt abuz sexual am scăpat și i-am denunțat, eram adultă”.

Maltratare, violența sexuală și acte de persecuție: acestea sunt acuzațiile formale din plângerea depusă autorităților. Părinții însă neagă totul și se bazează și pe tăcerea sătenilor. Aceiași oameni care, atunci când fetița, încă minoră, a  încercat să fugă de acasă, i-au avertizat pe părinți să o bată și să o aducă acasă.

“Mi-am tăiat părul și m-am fost îmbrăcat în haine bărbătești. Când au aflat că sunt lesbiană, m-au lovit în cap, pe picioare, m-au lovit peste tot corpul”.

După abuzul tatălui, părinții au trimis un mesaj identic  tuturor prietenelor sale : “Curvo, lasă-mi fiica în pace “, și i-au distrus telefonul.

“Am fost  la o răscruce de drum – admite tânăra –  să aleg între viață și moarte, și am ales să trăiesc și să-mi denunț părinții”.

Pentru o perioadă de timp ea fost transferată într-o comunitate protejată.

„Acum, – spune ea – este important să spun această poveste, pentru că sunt așa de multe alte fete care se află  în situația și vreau să le spun să nu se descurajeze și să găsească curajul de a denunța totul”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.