Tânăr desfigurat și obligat să stea într-un scaun cu rotile, acuzat de crimă

Tânărul Michael Miller, desfigurat și obligat să stea într-un scaun cu rotile în urma unui incendiu, a fost arestat pentru uciderea unui bărbat.

Drama lui Michael Miller a început în 2003, când în timp ce se juca cu o brichetă și a provocat un incendiu în casa părinților săi. Pe atunci avea doar trei ani și a fost singurul care a scăpat cu viață.  Deși a supraviețuit incendiului terifiant , Michael încă poartă semnele acelei nopți: chipul i-a fost complet desfigurat și este obligat să se deplaseze într-un scaun cu rotile.

Cinci femei au nimicit în bătaie un pedofil care a fost prins în camera unei fetițe de 10 ani / VIDEO

Acum că a împlinit 19 ani, băiatul trebuie să se confrunte cu o nouă dramă: a fost acuzat de uciderea lui Raul Salazar , un bărbat în vârstă de 43 de ani, care se pare că nu are nicio legătură cu tânărul.

Crima s-ar fi produs undeva în Las Vegas , orașul în care locuiește Michael. Trupul bărbatului a fost găsit în interiorul unei saci de plastic din mijlocul deșertului Nevada. Cauza morții sut numeroasele focuri de armă, dar cantitatea de sânge găsită la locul crimei demonstrează că a fost ucis într-un alt loc și  ulterior aruncat în deșert.

Drumul catre moarte a fetitelor siameze: ”Nu am sa aleg pe cine sa salvez”

Sursa care raportează știrile, Daily Star, nu explică modul în care anchetatorii au ajuns să-l acuze pe tânăr, dar este probabil că gloanțele găsite în cadavru corespundeau unei arme de foc aflate în posesia lui Michael. Intervievat de „ Las Vegas Rewiev Journal ”, unchiul Robert Miller a confirmat că nepotul său este țintuit într-un scaun cu rotile și că nu l-a auzit niciodată menționând acest Salazar. Mai mult, descrierea bărbatului mort nu coincide cu niciunul dintre prietenii săi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.