Tânăr de 17 ani invalid, torturat cu apă clocotită și obligat să cânte

Un episod  oribil, plin de violențe la care a fost obligat să suporte un tânăr de 17 ani din Marea Britanie. Persoana responsabilă pentru o astfel de violență este Brandon Whelpton de 23 de ani. Tânărul, potrivit declarațiilor în timpul procesului a aruncat cu apă clocotită pe victima și l-a sufocat cu cravata în jurul gâtului obligându-l să cânte.  Whelpton a fost judecat de tribunalul Nottingham Crown și a fost condamnat la 12 ani și 6 luni de închisoare pentru răni foarte grave.

Potrivit  reconstrucțiilor acuzației, Whelpton l-a agresat și torturat pe tânărul cu handicap, tratându-l ca o adevărată “jucărie “, a declarat procurorul Gareth Gimson. “A făcut totul pentru a se distra. Băiatul a fost înjosit,  ridiculizat, acuzat că este spion, informator și hoț. Dar era o simplă scuză, o minciună pentru un act crud “. În comiterea violențelor, el a fost ajutat de alți trei prieteni care au filmat totul timp de trei ore, potrivit  Nottingham Post.

Citește și  Fetița este neastâmpărată, mama aruncă benzină pe ea și îi dă foc

În timpul procesului,  torturatorul nu a arătat nici un semn de părere de rău pentru ceea ce a făcut. Presa locală declară că pe  întregul procesul el a avut o atitudine extrem de îndrăzneață și arogantă, tipică celor care cred că au comis doar o glumă și nu o crimă foarte gravă. Judecătorul Steven Coupland a adresat inculpatului următoarele cuvinte: “Nu am nici o ezitare să spun că ești o persoană foarte periculoasă”.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.