Tânăr cu dezabilități bătut și ras: atacatorii au difuzat videoclipul pe internet

O anchetă a fost deschisă luni, după atacul împotriva unui tânăr cu dizabilități în noaptea dintre sâmbătă și duminică, în Belfort, un oraș din nord-estul Franței. Scena extrem de violentă a fost filmată și transmisă în direct pe Snapchat.

Pe videoclipurile lansate pe rețelele de socializare și ulterior șterse, se vede victima, un tânăr de douăzeci de ani cu întârziere mintală, așezat în timp ce privea în gol. Câțiva băieți de liceu stau în fața lui și îl lovesc cu putere în față minute lungi. Se aud insulte și râsete. Tânărul le cere să se oprească, fără succes.

Citește și Se trezește din comă după 11 luni și nu știe ce este Covid-ul. Povestea unui tânăr de 19 ani

Într-un alt videoclip, băiatul zace pe o canapea și pare că doarme. Unul dintre atacatorii săi decide să-i taie părul cu un aparat de ras, apoi îl lovește din nou. Tânărul cu dizabilități a fost chiar obligat să bea urină, potrivit cotidianului L’Est Républicain. Se spune, de asemenea, că banda de criminali l-ar fi ars și cu țigara

Tatăl victimei a depus o plângere și de acolo a început ancheta condusă de procurorul Belfort, Eric Plantier.

Sursa: L’Est Républicain

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.