Tampico, camerele de supraveghere au înregistrat imagini șocante cu o femeie care rătăcește pe străzi în ”patru labe” ca și animalele

Un videoclip lansat pe web arată o tânără care rătăcește pe străzile din Tampico din Mexic, în patru labe ca și animalele. Videoclipul a devenit viral după ce a fost distribuit  pe platforma Reddit, dar totuși ne spune prea puțin despre ce s-a întâmplat cu această persoană care pare să meargă  ca un patruped.

Cea mai acreditată teorie este legată de faptul că această fată poate suferi de „sindromul Uner Tan” , o patologie care ar putea avea implicații din punct de vedere antropologic asupra dezvoltării persoanei. Sindromul poartă numele fiziologului care a studiat prima dată această boală , făcând cercetări direct asupra unei familii care trăiește în Turcia, în care cinci frați se deplasează exclusiv pe toate membrele și care au dezvoltat o întârziere mentală.

Părinții nu observă că fiica lor de 4 ani a ajuns în largul mării pe un unicorn gonflabil: salvată de un feribot

Într-un sat din Turcia de la granița Siriei, locuiește o familie numeroasă în care unii dintre ei trăiesc mergând în patru labe. Persoanele în cauză merg cu ajutorul mâinilor și picioarelor și nu se sprijină pe articulații, ci pe palma mâinilor cu degetele ușor ridicate de la sol. De asemenea, au un vocabular care nu ajunge la 100 de cuvinte. În timp ce merg pe toate cele 4 membre, faptul că stau pe palma mâinii le permite să facă acțiuni complexe, cum ar fi croșetatul. Cu toate acestea, capacitatea extrem de limitată nu le permite să facă acțiuni elementare, cum ar fi plierea unei foi în două. În cele din urmă, au abilități slabe de coordonare. Aceste caracteristici fundamentale ar constitui cumva ceea ce putem numi „inelul lipsă al evoluției”.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.