Taifunul Mammuri a ajuns în Filipine: a distrus tot ce a întâlnit în calea lui

Taifunul a distrus case, copaci dezrădăcinați și drumuri inundate în insula Luzon. Aeroportul  din Manila a fost închis, 500 de zboruri anulate

Taifunul Kammuri a atins în Filipine în noaptea de 2 spre 3 decembrie, provocând moarte și daune extinse. În partea de sud-est a insulei Luzon, cea mai populată insulă din țară, furtuna a distrus case, a doborât stâlpi de luminat și copaci dezrădăcinați. Resturile și inundațiile au blocat străzile: poliția lucrează pentru eliberarea lor.

Citește și Cutremur cu magnitudinea 6 în Chile

În ciuda pagubelor uriașe, meteorologii avertizează că taifunul și-a pierdut intensitatea. Kammuri – care va pleca din Filipine începând cu 4 decembrie și va intra în Marea Chinei de Sud – este cel de-al XX-lea tifon care a lovit Filipine în 2019.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.