Taifunul Hagibis, categoria 5, amenință Japonia

Taifunul Hagibis, care s-a ridicat la cea mai înaltă categorie, se îndreaptă spre coastele de sud ale Japoniei, unde, printre altele va avea loc în aceste zile Marele Premiu de Formula 1. Potrivit raportului meteorologic japonez  fenomenul este cel mai puternic niciodată înregistrat în 2019, cu rafale de vânt care poate atinge 300 km / h. Sosirea pe coastele Japoniei, conform traiectoriilor urmate de taifun acesta este programat să lovească Japonia sâmbătă, 12 octombrie.

La altar cu cenușa tatălui mort de cancer : ”Am lipit-o în unghii ”

Primul impact va avea loc în prefectura Okinawa și în cele mai sudice insule ale Japoniei, apoi puterea Hagibis va cădea asupra prefecturilor Kagoshima, Myazaki și Kochi.

Furtunile și ploile vor lovi și Suzuka, situată în nord, în prefectura Mie, iar Marele Premiu de Formula 1 ar trebui să aibă loc aici. Cursa este programată duminică, 13 octombrie. Organizatorii așteaptă actualizări pentru a evalua impactul posibil al tifonului în timpul cursei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.