Taifunul Hagibis, bilanțul se agravează: 10 morți și 16 dispăruți

Numărul morților în urma taifunului Hagibis din Japonia a crescut la 10 morți, 16 dispăruți și aproape 130 de răniți. Zona de nord a Nagano a fost cea mai afectată unde malurile râului Chikuma au cedat  inundațiilor masive, cu un nivel de apă. care în unele părți ale teritoriului a atins 5 metri.

Șocul unui tată când și-a văzut fiul într-un video postat pe internet bătut cu bestialitate de o bandă de infractori

Duminică după-amiază se așteaptă o calmare a perturbației.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.