Taifunul din Filipine a lăsat în urma lui moarte și disperare: 17 morți și aproape jumătate de milion de strămutați

Numărul morților lăsat de tifunul Kammuri a ajuns la 17 și  aproape jumătate de milion de persoane au fost strămutate. Acest lucru a fost raportat de oficiali de poliție și surse locale  potrivit cărora  vânturile puternice de până la 115 kilometri pe oră au afectat mai mult de 6.500 de case și un aeroport. Printre victime , patru persoane s-au înecat în timp ce au încercat să traverseze un râu și cinci persoane au fost lovite de copaci sau acoperișuri. Potrivit poliției, în prezent două persoane sunt date dispărute.

Citește și Și-a înecat cei doi gemeni în vană și a trimis o scrisoare soțului: ”Este vina ta!”

În ultimele ore, taifunul și-a pierdut din putere și s-a transformat într-o furtună tropicală. Pentru institutele meteorologice, Kammuri se va îndepărta  diseară și mâine dimineață. Din cauza tifonului de ieri timp de 12 ore, toate operațiunile de pe aeroportul internațional „Ninoy Aquino” din Manila au fost blocate și  520 de zboruri locale și internaționale anulate.

Activitățile aeroportului de astăzi ar trebui să revină la normal.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.