Taifunul Amphan a devastat întreg orașul indian Kolkata: 12 morți

Orașul indian Kolkata, în partea de est a țării, a fost devastat de puternicul taifun  Amphan care a măturat India și Bangladesh de ieri: cel puțin 15 persoane au murit în zonele de coastă, 12 doar în Kolkata.

Majoritatea celor 14 milioane de locuitori din Kolkata sunt fără electricitate. Potrivit autorităților statului indian, dezastrul pe care l-a provocat taifunul Amphan „este  mai grav decât Covid-19”. În vestul Bangala, cu capitala în Kolkata s-au înregistrat 3.103 de cazuri de contagiune.

Un super taifun amenință India și Bangladesh: 2,3 milioane de persoane vor fi evacuate

Imaginile publicate de mass-media și pe rețelele de socializare arată copaci dezrădăcinați, străzi inundate cu apă și  mașini distruse.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.