Taifun în Coreea de Sud, 6 morți și mulți dispăruți

Numărul de decese provocate de taifunul Mitag care a lovit Coreea de Sud este de șase morți .

Victimele, conform raportului ministrului sud-coreean de Interne, ar fi murit în urma prăbușirii unor structuri din cauza ploii . Acesta este cel de-al 18-lea taifun de la începutul anului, care a  afectat în principal regiunile sudice : peste 100 de clădiri ar fi fost inundate, în timp ce 1500 de persoane au fost nevoite să-și părăsească locuințele din motive de siguranță. Autoritățile se tem că bilanțul ar putea crește.

Polițistă condamnată la 10 ani de închisore, fratele victimei o îmbrățișează

Printre miile de persoane date dispărute, alte victime s-ar putea ascunde sub inundații sau clădirile prăbușite. În orașul port Busan, aproximativ 600 de salvatori au muncit din greu pentru a localiza 4 persoane blocate sub un moman de moloz și apă. ” O cantitate enormă de nisip și pământ s-a prăbușit timp de câteva sute de metri și a măturat o casă și un restaurant ” , a spus un martor presei locale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.