Taie gatul iubitei si distribuie fotografia pe retele de socializare

Taie gatul iubitei si distribuie fotografia pe retele de socializare

I-ar fi tăia gâtul prietenei sale și apoi a postat fotografiile pe Instagram. Imaginile  care continuă să circule în spațiul web în ciuda faptului că au fost eliminate, nu înainte de a fi copiate și distribuite de alți utilizatori conectați la contul lui Brandon Clark scrie BBC.

Victima este Bianca Devins, o influencer de 17 ani.  Ea fost ucisă în Utica, New York, duminică dimineața. Identitatea ei a fost confirmată de sora ei Liv într-un post în care a scris: “Nu-mi place să scriu asta, nu-mi place să știu că nu te vei mai întoarce niciodată acasă, ai fost cea mai bună persoană pe care cineva ar fi putut să și-o dorească vreodată, ai fost cea mai bună sora pe care mi-am dorit-o vreodată.

 

Potrivit rapoartelor poliției Utica pe Facebook, Devins și Clark s-ar fi întâlnit pe Instagram acum două luni.

 

În noaptea dinaintea crimei, ei s-ar fi dus la un concert și pe drum ar fi avut o mică discuție . “Facem tot ce putem  pentru a elimina aceste fotografii de pe platformele noastre”, a declarat un purtator de cuvant al Facebook, proprietar al Instagram.

 

“Îmi pare rău, Bianca”, a scris tânărul de 21 de ani postul în care a distribuit fotografia cu corpul tinerei. În timp ce agenții îi căutau pe Brandon Clark, el ar fi sunat la numărul de urgență și le-a spus ceea ce a făcut, pe lângă faptul că și-a exprimat dorința de a-și face singur rău, a spus poliția.

Numai după ce l-a găsit pe Clark care  între timp  încercase să-și taie gâtul, ofițerii au găsit corpul tinerei de 17 ani. Clark a fost supus  la o intervenție chirurgicală de urgență și a fost acuzat de crimă.

 

Te-ar putea interesa și Ce este ”Qat ”, drogul pe care pe care il consuma doua milioane de copii pentru a evita foamea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.