Sydney mulțumește pompierilor care au luptat cu incendiile proiectându-le fotografiile pe celebrele pânze de la Opera House

”Thank you Firies””, ” Mulțumesc pompieri ”, este mesajul unei imense recunoștințe celor care se luptă zilnic de trei luni să stingă incendiile din Australia. Sydney Opera House este cea care a ideat acest mod de mulțumire și ale cărei pânze  au fost special iluminate pentru a omagia munca grea și istovitoare a pompierilor.

Lumini și multe altele: de sâmbăta trecută au fost proiectate imaginile acestor zile groaznice și ale protagoniștilor lor, fotografiile eroicilor pompieri, ale unei femei care îmbrățișează un voluntar și a unui semn mesaj cu  „ mulțumesc ”. .

Citește și Australia: un câine bea apă cu un koala însetat, videoclipul prieteniei lor devine viral

Pompierii au lucrat neobosiți de când a început sezonul de incendii din octombrie, unul dintre cele mai grave din istoria Australiei. Până în prezent, sunt 27 de oameni au murit și mii de case au fost distruse, ca să nu mai vorbim de toată fauna care a murit cu peste șapte milioane de hectare de teren au ars în incendii, fără a lua în considerare temerile că aceste cifre vor crește pe măsură ce sezonul ar putea dura până la martie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.