Sydney, a intrat cu SUV-ul într-un magazin rănind 11 persoane | VIDEO

Doisprezece persoane au fost rănite după ce un SUV a intrat într-un magazin arab de hijab din Greenacre, o suburbie din vestul Sydney, ieri  după-amiază. Potrivit salvatorilor, persoanele rănite în mare parte sunt femei între 18 și 30 de ani.

Videoclipurile distribuite pe rețelele de socializare arată cum un SUV de culoare neagră aștepta la semafor. Mașina di fața lui scotea o dâră de fum din cauciucuri iar când semaforul s-a făcut verde a tăiat calea SUV-ului car e accelerând a intrat direct prin ușa magazinului, prăbușindu-se în interior.  Șoferul și 11 persoane  au fost rănite și tratate la fața locului, a declarat poliția.

Un primar s-a prefăcut mort după ce a încălcat  restricțiile și s-a dus la chefuit

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.